Verzending: 4,99 €
Bezorging: 2-5 werkdagen     Verzending: 4,99 €
Bezorging: 2-5 werkdagen     Verzending: 4,99 €     Retourneren gedurende 30 dagen na aankoop
Verzending: 4,99 €
Bezorging: 2-5 werkdagen     Verzending: 4,99 €
Bezorging: 2-5 werkdagen     Verzending: 4,99 €     Retourneren gedurende 30 dagen na aankoop
0
Uw winkelwagen

Montagehandleiding Excel koperen douche


 1. Pak de douchestandaard - de slang op de grond en klap hem uit. De 3 poten met gaten moeten rusten waar geen wateraansluiting is De kortere slang wordt in de 90 graden bocht geschroefd - goed aandraaien.
 2. Neem de stabilisatiepennen van het statief en bevestig de montagebeugel losjes rond de buis, zodat deze omhoog/omlaag kan worden bewogen. Het wordt vastgezet met de meegeleverde vleugelmoeren, vervolgens worden de 3 stabilisatiepennen in de grondspies geplaatst - 3 stokjes en 3 gaatjes - gebruik de vleugelmoeren om ze vast te zetten aan de onderkant van de 3 poten van de grondspies.
 3. Het Y-stuk wordt bevestigd aan de watertoevoeraansluiting. Goed aandraaien. Als hij los zit, ontbreekt er een pakking - een doorzichtige, die misschien nog in de binnenste gegoten verpakking zit.
 4. Draai de waterafvoerkraan vast - goed vastdraaien.
 5. Plaats een van de lange slangen over de waterafvoerklep - goed vastdraaien.
 6. Plaats de volumeknop / kraan (watertoevoer aan / uit) op de lange buis - goed vastdraaien.
 7. Bevestig nog een lange buis - over de volumeknop / kraan - draai goed vast.
 8. Plaats de gebogen buis over de lange buis - draai goed vast.
 9. Plaats de douchekop met kogelgewricht (niet het kogelgewricht op de stalen versie) op de gebogen buis - goed vastdraaien.
 10. Steek de grondspies in het gazon en sluit de waterhamer aan - 2 klemmen (niet op de stalen versie) inbegrepen - draai voorzichtig vast.
 11. Zet de watertoevoer aan en kijk of alles dicht is.
 12. Als het niet strak zit, draai dan iets meer aan. Als dit het probleem niet oplost, gebruik dan pakkingdraad of vervang deze indien nodig. Als het nog steeds niet dicht is in één of meer voegen, probeer dan de paktape. Misschien is het er scheef ingedraaid? Als dit het probleem niet oplost, neem dan contact op met de winkel waar hij is gekocht of stuur een e-mail naar: excel@excel.dk.

TE WETEN KOMEN HOE DE TUINDOUCHE TE MONTEREN

TIPS


 • De installatie mag niet gedurende lange tijd onder waterdruk staan.

 • De installatie is bestemd voor de gewone waterinstallatie van particuliere verbruikers met een gewone waterdruk. De installatie is niet bestand tegen de waterdruk van industriële/hogedrukpompen.

 • Het systeem moet van water worden ontdaan voordat de temperatuur het vriespunt bereikt. De garantie dekt geen bevriezing.

 • Ververs regelmatig het water in het systeem, het is schadelijk voor uw gezondheid om het water van de zonneverwarming lang warm te laten. Laat het sudderen voordat u het gebruikt als het enige tijd niet is gebruikt. Anders kunnen in de waterdamp bij stilstaand warm water bacteriën aanwezig zijn en kan de veteranenziekte worden opgelopen door inademing.

 • Als u niet zowel koud als warm water gebruikt, kunt u het water door het systeem laten stromen - d.w.z. in de ene toevoer in de Y-kamer en uit de andere, waarbij u de volumeknop gesloten houdt.

 • Als u geen toegang hebt tot warm water buiten, kunt u de zonnewarmte van de tuinslang gebruiken als "warmtebron" door bijvoorbeeld 20 tot 40 meter tuinslang samen te wikkelen als een zwarte opgerolde slang, die de warmte beter absorbeert als hij in de achterliggende zon ligt. Maar gebruik het verwarmde water dezelfde dag dat het is verwarmd om "legionella" te voorkomen.

 • De installatie is bestand tegen gewone harde wind - maar niet tegen storm - dus in dat geval moet hij worden weggehaald / neergezet. De garantie dekt geen deuken veroorzaakt door het omslaan van de installatie.

 • L'installation est destinée aux douches et éventuellement à travers le robinet pour remplir l'arrosoir pour l'irrigation. En principe, vous ne devez pas boire l'eau de l'installation. Ce n'est pas une installation d'eau potable.