Verzending: 4,99 €
Bezorging: 2-5 werkdagen     Verzending: 4,99 €
Bezorging: 2-5 werkdagen     Verzending: 4,99 €     Retourneren gedurende 30 dagen na aankoop
Verzending: 4,99 €
Bezorging: 2-5 werkdagen     Verzending: 4,99 €
Bezorging: 2-5 werkdagen     Verzending: 4,99 €     Retourneren gedurende 30 dagen na aankoop
0
Uw winkelwagen

Buitendouche met voetwastafel in RVS/zwart – koud & warm water

Sined PALAU buitendouche in RVS/zwart. Een douche met een exclusieve uitstraling en het elegante design met een douchekop van 20 cm en kraan voor voetwassing.

– Mengkraan met koud en warm water,
– Kraan voor voetwassing.
– Verborgen watertoevoer van onderaf onder de basis/voet.

Het gebruikte staal is het hoogwaardige staal Aisi 316L, ook wel scheepsstaal genoemd, en is beter dan AISI 316, en verschilt van AISI 316 roestvast staal door de lagere hoeveelheid koolstof, L staat voor ‘low carbon’. Hierdoor is het staal uit deze serie bijzonder corrosiebestendig, zelfs in zeer zoute omgevingen, waardoor een uitstekende corrosiebestendigheid wordt gegarandeerd.In tegenstelling tot bij zonne-energie verwarmde buitendouches hoeft u zich geen zorgen te maken over het plaatsen van deze douche in direct zonlicht.

Maritiem staal 316L is het enige materiaal dat geschikt is voor gebruik in zwembaden. Deze specifieke staallegering heeft een aantal unieke eigenschappen die het ideaal maken om bestand te zijn tegen de agressieve en corrosieve omgeving die typisch is voor kuuroorden en dicht bij de kust.

LET OP: De douche kan niet tegen vorst en moet in de winter in een vorstvrije omgeving worden opgenomen. Garantie/klachtrecht dekt NIET vorstschade.

Gewicht 16 kg
Afmetingen 25 × 55 × 244 cm
MPN

DOCCIA-PALAU-NERA

Marken

Sined

EAN

8025431016804

Materiaal

Roestvrij staal AISI 316L

TECHNISCH ONTWERP

MONTAGE / HANDLEIDING