Verzending: 4,99 €
Bezorging: 2-5 werkdagen     Verzending: 4,99 €
Bezorging: 2-5 werkdagen     Verzending: 4,99 €     Retourneren gedurende 30 dagen na aankoop
Verzending: 4,99 €
Bezorging: 2-5 werkdagen     Verzending: 4,99 €
Bezorging: 2-5 werkdagen     Verzending: 4,99 €     Retourneren gedurende 30 dagen na aankoop
0
Uw winkelwagen

RVS douche met handdouche in zwart

Sined Alghero buitendouche in RVS/zwart (Aisi 316l). Matzwarte afwerking met mengkraan en handdouche. Douchekop met een diameter van 6 cm. Inlaat voor warm en koud water. Verborgen aansluitingen op de basis.

ALGHERO SINED is een hoogwaardige buitendouche met handdouche voor buitengebruik met inlaat voor warm en koud water. Ontworpen voor degenen die de hoogste kwaliteit willen of voor de professionele markt.

– Dubbele 3-wegmengkraan, waardoor het mogelijk is om warm water uit de douchekop en uit de handdouche te halen.
– Hand douche
– Verborgen wateraansluitingen op de basis.

Het gebruikte staal is het hoogwaardige staal Aisi Inox 316L, ook wel marine genoemd, en is beter dan AISI 316, en verschilt van AISI 316 roestvrij staal door de lagere hoeveelheid koolstof, L staat voor ‘low carbon’. Hierdoor is het staal uit deze serie bijzonder corrosiebestendig, zelfs in zeer zoute omgevingen, waardoor een uitstekende corrosiebestendigheid wordt gegarandeerd.In tegenstelling tot bij zonne-energie verwarmde buitendouches hoeft u zich geen zorgen te maken over het plaatsen van deze douche in direct zonlicht. De enige beperking is uw keuze.

Maritiem staal 316L is het enige materiaal dat geschikt is voor gebruik in spa’s. Deze specifieke staallegering heeft een aantal unieke eigenschappen die het ideaal maken om bestand te zijn tegen de agressieve en corrosieve omgeving die typisch is voor kuuroorden en dicht bij de kust.

LET OP: De douche kan niet tegen vorst en moet in de winter in een vorstvrije omgeving worden opgenomen. Garantie/klachtrecht dekt NIET vorstschade.

Gewicht 12,6 kg
Afmetingen 18 × 25 × 229 cm
Marken

Sined

Materiaal

Roestvrij staal AISI 316L

MPN

DOCCIA-ALGHERO-NERA

EAN

8025431016675

TECHNISCH ONTWERP

MONTAGE / HANDLEIDING